06-58 01 59 85 mascha@mas-support.nl
Selecteer een pagina

Waarom Mas-Support?

Waarom ik mijn eigen bedrijf Mas Support ben gestart?

Zoals in de referenties al een beetje af te lezen is, duik ik graag in nieuwe functies of creëer ze zelf! Ook ontmoet ik graag mensen en breidt zo mijn netwerk en kennis uit.

En heel belangrijk; ik ben een helper! Altijd al geweest. Ik denk in kansen en pak mogelijkheden graag aan.

Van al mijn voorgaande aanstellingen neem ik natuurlijk een boel ervaringen en indrukken mee naar een nieuwe opdracht. Wat werkt wel en wat niet.

Mascha Heldoorn - Freelance assistent - Interim ondersteuner via Mas-Support

Ik houd van variatie in mijn werk. In taken en opdrachten. In zelf verantwoordelijkheid nemen en die koers te kunnen varen die ik op wil.

Zo maak ik een mooi ontwerp in Canva en dan ben ik bezig met online boekhouding. En even later werk ik de projectadministratie bij. Zo fijn die afwisseling!

Vrij-dag

Op de vrijdagen ben ik vrij. Vaak ga ik dan naar schilderles in Zwolle. Al jaren kom ik daar. Meestal schilder ik met acryl, soms met olieverf. Veel landschappen, zeezichten en zonsondergangen zie je op mijn doeken. Soms stap ik uit mijn comfort zone en doe iets heel anders. Even de bovenkamer afstoffen. Af en toe exposeer ik met mijn werken die rust uitstralen, dromerig en kleurrijk zijn.

Geregeld gaan wij naar De Wadden; Vlieland of Terschelling. Op Vlieland wonen mijn ouders. Hond mee en dan lekker uitwaaien en bijkletsen op het strand. Natte pootjes halen noemen wij dat. Daar hoort na afloop een terrasje bij en ‘s avonds lekker uit eten. Op vakantie gaan wij graag naar een plek in de zon; Italië, Bali, Curaçao en nog veel meer plekken die we nog graag willen gaan ontdekken.

Al jaren ben ik fanatiek aan het badmintonnen bij ons in het dorp. Geen hoog niveau echter super fanatiek draaien wij onze wedstrijdjes. Lachen en gieren om die te gekke rally.
Daarnaast doe ik aan fitness.

Met onze hond gaan wij in onze vrije tijd vaak naar het bos. Uiteraard is de kans groot dat je ons tegenkomt in- en rondom onze woonplaats Wilsum. Lekker lopen op de dijk richting ‘s-Heerenbroek, door de uiterwaarden, langs de wandelpaden in de Scherenwelle en de Koppelerwaard. Zalig!

Mascha Heldoorn schilderen Vlieland

Ik ben Mascha Heldoorn (Rook), getrouwd, moeder van twee volwassen kids en baasje van Labradoodle Jip.

Geboren in IJsselmuiden, op mijn 3e verhuisd naar Kampen, op mijn 19e samen met mijn lief verhuisd naar Leiden, vervolgens Alphen aan den Rijn en na de geboorte van onze oudste; terug naar de IJsseldelta!

Met de komst van onze zoon waren wij beide toe aan de stap terug naar onze roots. De onbezorgde jeugd zoals wij beide hebben gehad, dat wilden wij onze kinderen ook geven. Veilig buiten kunnen spelen, hutten bouwen, slootje springen, kikkervisjes vangen, toch in de sloot vallen…vies thuis komen en op vertrouwd terrein zijn. Een stabiel en veilig thuis.

In Wilsum wonen wij nu vanaf 1997. Ons thuis. Net als Kampen. En IJsselmuiden is ook zo vertrouwd. De nuchtere mentaliteit, het omzien naar elkaar, samen de klus klaren, je inzetten voor je eigen leefomgeving, elkaar groeten onderweg, weg uit de anonimiteit van het westen. De rust, zien en gezien worden, de mentaliteit van deze regio, hard werken met jouw doel voor ogen.

Ik neem jou werk uit handen, denk mee bij processen, adviseer, werk zelfstandig, doe onderzoek, organiseer en regel van alles voor jou zodat jij tijd overhoudt en daardoor kunt doen waar jij goed in bent.

Wanneer jouw bedrijf in de regio Kampen-Zwolle is gevestigd, kan ik goed gebruik maken van mijn lokale zakelijk netwerk. Zo kan ik nog sneller kan schakelen voor jou.

Door onze samenwerking krijg jij meer lucht en kan jij weer knallen voor jouw bedrijf op die vlakken waar jij goed in bent en waarom jij ooit bent gestart met jouw onderneming. 

Ik help jou graag!

Mascha.

 Wat zeggen anderen?

De samenwerking met Mascha is erg prettig te noemen, de communicatie verloopt soepel en afspraak is afspraak.

De werkwijze van Mascha is effectief, adequaat en plezierig; van harte aanbevolen.

Jos Huberts

Brainstorm IJsselmuiden

Je was steeds bereid om zaken uit te zoeken, te organiseren, te faciliteren en vooruit te denken.

Prima complex agendabeheer, altijd bereid om ‘even’ een afspraak te regelen, tactisch helpen herinneren wat er nog moest gebeuren.

Kortom een goede ondersteuner.

Lidi Kievit

Kwartiermaker Transformatie RSJ IJsselland Zwolle

Ik ben erg blij met haar hulp en meedenken.

Af en toe hebben wij kort overleg en bepalen we de nieuwe koers voor de komende tijd. Mascha geeft hier adviezen in en heeft een mooi sjabloon gemaakt waar ik erg content mee ben.

Roland Prins

Zoutkamer Kampen

Contact

Mascha Heldoorn – allround administratief medewerker

6 + 15 =

VOC Kampen – lid

Chat openen
WhatsApp met Mas-Support
Hoi, heb je een vraag; ik hoor het graag!