06-58 01 59 85 mascha@mas-support.nl
Selecteer een pagina

Loop jij vast in jouw taken als ondernemer?

“Welkom bij Mas-Support, waar ik me volledig inzet voor jouw gemoedsrust en efficiëntie.

Stel je voor: een kortere to-do lijst, helder overzicht en meer tijd om thuis door te brengen met je gezin. Dat is wat ik je bied. Mijn doel is om je werklast te verlichten en je dagelijkse leven te vereenvoudigen.

Is dit herkenbaar voor jou? Laten we samenwerken om jouw werkdag efficiënter en jouw leven aangenamer te maken.

Freelance ondersteuner

Ik ben helemaal in mijn sas wanneer ik ondernemers en leidingegevenden zoals jij ondersteun. Met mijn veelzijdige ervaring bied ik je als allround ondersteuner een schat aan kennis en vaardigheden die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Dit geeft jou de vrijheid om je te richten op wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent.

Benieuwd waarmee ik je kan helpen?

Van e-mail- en agendabeheer tot verslaglegging, van het plannen van projecten tot het beheren van projectadministratie, RI&E-registraties, het organiseren van evenementen, HR-administratie, het beheren van social media tot het nauwkeurig afhandelen van jouw debiteuren- & crediteurenbeheer. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf soepel en succesvol draait.

Wil jij meer rust + overzicht?

Stel je voor: die vervelende taken die je maar blijft uitstellen…

Herinner je je nog de passie waarmee je jouw bedrijf startte? Voel je nog steeds diezelfde voldoening in je werk?

Vraag je jezelf af of je echt doet wat je het liefste wilt doen, terwijl je vrije dagen ongemerkt opgaan aan het inkorten van je eindeloze to-dolijst? En lijkt de werkdruk maar niet af te nemen?

Merk je dat je gezin steeds vaker opmerkt dat je altijd aan het werk bent?

En worstel je met het dilemma of je wel genoeg werk hebt om iemand in dienst te nemen?”

Blus jij het ene brandje na de ander?

“Je opent je mailbox, die uit zijn voegen barst. Dat nieuwe programma dat je al tijden wilde implementeren? Nog steeds op je lijstje. En dan realiseer je je plots… oeps, al drie weken niets gepost op social media. En dan zijn er nog die openstaande facturen…

Zodra je ’s ochtends je computer aanzet, stopt je telefoon niet met rinkelen. Vol optimisme ga je aan de slag met je e-mail. Maar dan: 58 nieuwe berichten. En natuurlijk, de eerste e-mail die je opent is precies die ene waar je geen tijd voor hebt.

Gelukkig, de telefoon gaat. Een potentiële nieuwe klant! Met veel enthousiasme begin je aan je verkoopgesprek: ‘Ja, meneer, wij leveren onze diensten razendsnel.’ Terwijl je het zegt, denk je bij jezelf… waar vind ik de tijd? De boekhouding moet eerst bijgewerkt worden voor de kwartaalaangifte. Ik wil geen boete riskeren.”

Wie is…

Hallo, ik ben Mascha Heldoorn, de drijvende kracht achter Mas-Support, gevestigd in het pittoreske Wilsum. Als jouw toegewijde virtuele assistent breng ik een schat aan ervaring met me mee:

  • Assistentie op diverse niveaus – een rijke ervaring van bijna 27 jaar met 22 verschillende opdrachten.
  • Strategisch meedenken in bedrijfsvoering – 10 jaar ervaring met 18 verschillende opdrachten.
  • Projectondersteuning – zo veel ervaring dat het onmogelijk is om te tellen.
  • Social media beheer – 14 jaar lang de digitale wereld verkend.
  • Financiële administratie – 9 jaar expertise, aangevuld met 14 jaar in de bankwereld.
  • Evenementenorganisatie – wederom, te veel om te tellen.
  • En nog veel, veel meer.

De diversiteit in mijn werkzaamheden brengt de uitdaging en afwisseling waar ik van hou. Ik heb gezien wat werkt en geleerd van wat niet werkt. Ik herken groei en krimp, signaleer kansen en grijp ze aan.

Mijn missie? Jouw workload verlichten. Ik denk met je mee, adviseer, werk zelfstandig, doe onderzoek, organiseer en regel alles wat nodig is, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet.

Bovendien, als jouw bedrijf zich in de regio Kampen-Zwolle bevindt, kan ik mijn lokale zakelijke netwerk inzetten voor nog snellere en effectievere resultaten.

Door onze samenwerking krijg je de ruimte om weer te schitteren in je onderneming, je te focussen op jouw sterke punten en de redenen waarom je ooit begon met je bedrijf. Maar pas op: wat je aandacht geeft, groeit!

Laten we samenwerken. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Met hartelijke groet,

Mascha Heldoorn.

 Wat zeggen anderen?

De samenwerking met Mascha is erg prettig te noemen, de communicatie verloopt soepel en afspraak is afspraak.

Onze samenwerking loopt al geruime tijd, sinds het samen ontwikkelen van een website. Hierna hebben we nog diverse projecten samen uitgevoerd en staan er nog diverse projecten op stapel.

De werkwijze van Mascha is effectief, adequaat en plezierig; van harte aanbevolen.

Jos Huberts

Brainstorm IJsselmuiden

In 2021 en 2022 heb ik opnieuw prettig samengewerkt met Mascha; Je bent op een rijdende trein gesprongen door gemeenteland. Dat vind ik stoer en heb dit zeer gewaardeerd.

Je was steeds bereid om zaken uit te zoeken, te organiseren, te faciliteren en vooruit te denken.

Prima complex agendabeheer, altijd bereid om ‘even’ een afspraak te regelen, tactisch helpen herinneren wat er nog moest gebeuren.

Kortom een goede ondersteuner.

Lidi Kievit

Kwartiermaker Transformatie RSJ IJsselland Zwolle

Als projectleider werk ik nu ruim een jaar samen met Mascha op het project ‘versnelde woningbouw’ in de gemeente Kampen.

Mascha heeft hier de rol van project assistent.

Het is prettig samenwerken, zij komt haar afspraken na, belooft is belooft, spart en denkt mee.

Daarnaast gaat zij voor het best haalbare eindresultaat voor alle partijen; gemeente, woningbouw en bewoners.

Gerard van den Blink

Projectleider, Gemeente Kampen

Bureau laptop freelance remote ondersteuner management assistent

Allround medewerker

Bij Mas-Support ben je aan het juiste adres voor het beheren van diverse social media en het overnemen van je financiële administratie.

Mijn expertise strekt zich verder uit tot managementondersteuning en project assistent, waarbij ik uitblink in het gebruik van Outlook en diverse andere office support tools.

Hoewel ik een voorliefde heb voor Apple-producten, moet ik toegeven dat Office 365 inmiddels ook een speciaal plekje in mijn hart heeft veroverd. Daarom werk ik nu met een perfecte combinatie van beide.

Werkwijze

Kennismaking

Onze eerste stap is een verkennend gesprek waarin we jouw behoeften en vragen bespreken. Na deze kennismaking stuur ik je een voorstel op maat. Enthousiast over een samenwerking? Geweldig! Ik zorg ervoor dat onze afspraken zorgvuldig worden vastgelegd.

Vertrouwen

Een goede klik en wederzijdse energie zijn cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Bij alles wat we doen, staat vertrouwen voorop.

Eerlijk advies

Verwacht van mij niet alleen ondersteuning, maar ook waardevolle tips, oprecht advies en inzichtelijke kennis. Ik ben er om je vooruit te helpen door mijn expertise met je te delen.

Begin vandaag nog

Dus, waar wacht je nog op? Laten we beginnen aan een pad van productieve en verrijkende samenwerking!

Project assistent

Ik bewaak tijdlijnen, manage de verschillende stappen, samen evalueren we de voortgang en de nog te voltooien taken, net zolang tot ons project succesvol is afgerond.

Office Support

Als aanpakker denk ik graag met je mee, sparren wij over de juiste werkwijze. Zo bied ik maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Financiële administratie

Graag help ik je met jouw boekhouding zoals debiteuren- en crediteuren beheer.

Mijn ervaring strekt zich uit over programma’s als SnelStart, Accountview en MoneyBird.

Social media

Mijn social media beheer stemmen wij samen af. kan ik de opmaak in Canva Pro-Teams doen, teksten schrijven en berichten inplannen op basis van contentplanning, speciaal voor jouw bedrijf.

 

Volg je passie en doe wat je echt gelukkig maakt!

Neem contact op!

Gaan wij samen de mouwen opstropen?!

8 + 8 =

Chat openen
WhatsApp met Mas-Support
Hoi, heb je een vraag; ik hoor het graag!