06-58 01 59 85 mascha@mas-support.nl
Selecteer een pagina

Blog over mij als office assistent

Hier ging ik toch van blozen…

Mijn eerste echte baan was bij de ABN Bank; kas/balie medewerker.

Na in Kampen en IJsselmuiden te hebben gewerkt, verhuisden wij en werd mijn nieuwe standplaats in onze nieuwe woonplaats Leiden. Kantoor Breestraat. Het was het hoofdkantoor van de ABN Bank in Leiden en er werkten 100 tot 150 man.

ABN Bank Leiden, Breestraat 81

Vooral de vrijdagen waren bij de bank altijd druk. Wanneer iedereen zijn geld kwam halen voor het weekend en de boodschappen zeg maar.

Die pinautomaat werd alleen gebruikt door de studenten in het begin. In die tijd kon je rustig rekening houden dat je een half uur kwijt was aan wachttijd bij de bank. Het Postkantoor van vroeger was nog erger.

Stel je voor…de hal was lekker vol met wachtenden, mijn collega’s en ik waren lekker druk in de weer en ik zat die dag aan de balie. Het was Valentijnsdag…dat vond mijn man een dag om mij flink in de bloementjes te zetten. Niet gewoon thuis wanneer wij beide uit het werk kwamen…maar op mijn werk, waar al die wachtende mensen en collega’s zagen dat er midden in die grote ruimte werd geroepen wie en waar ‘Mascha Heldoorn’ was…

Zie jij mij al zitten…aan de balie met een rode kop de bloemen in ontvangst te nemen? En al die gratis extra aandacht…

Vier jaar heb ik op dit kantoor gewerkt, al gauw als teamleider en niet meer aan de balie. Wel kreeg ik ieder jaar bloemen die ik zelf in ontvangst moest nemen…in het midden van de hal…met al die mensen kijkend.

Zie je het al voor je?

Chat openen
WhatsApp met Mas-Support
Hoi, heb je een vraag; ik hoor het graag!